Belgrade,
28
Mart
2023
|
09:21
Europe/Amsterdam

VELUX noviteti 2023

VELUX unapređuje svoj portfolio u skladu sa potrebama kupaca

Rezime

Imati 80 godina iskustva u proizvodnji kvalitetnih, dugotrajnih proizvoda koji zadovoljavaju potrebe kupaca, a imajući na umu životnu sredinu je nešto što čini VELUX jednom od vodećih kompanija u svojoj oblasti. Kao takva, kompanija preuzima odgovornost da uvek bude u potrazi za još boljim rešenjima i pruža nešto novo kupcima, stalno unapređujući i podižući standarde kako bi arhitekte i građevinari mogli da se oslone na brend kao partnera u dizajnu, boljoj ergonomiji rešenja, energetskoj efikasnosti i proizvode koji će izdržati test vremena. Novouvedeni proizvodi nude još veću ergonomiju, a rešenja čine proces ugradnje mnogo jednostavnijim, a istovremeno doprinose posvećenosti kompanije da do kraja godine dostigne nultu količinu plastične ambalaže u svom portfoliju.

VELUX i njegovi partneri dele zajednički cilj: učiniti klijente što srećnijim. Najnovija unapređenja u asortimanu krovnih prozora oživljavaju se kako bi se stvorile prilike za kupce koji traže adekvatno prozorsko rešenje, koje savršeno odgovara njihovom domu i životnom stilu. Uz pomoć ovih unapređenja, profesionalci mogu da planiraju, dizajniraju i grade domove koji će život stanara učiniti boljim i svetlijim.

HB

Ove godine VELUX je predstavio novu ručku za gornje otvaranje, veoma funkcionalno, visoko ergonomsko rešenje za prozore koje je dostupno za sve Standard i Standard Plus (GZL, GLL, i GLU) modele. Ovakav krovni prozor koji se otvara na gore uz pomoć ručke je odličan izbor za većinu visina ugradnje prozora , jer položaj ručke omogućava da prostor ispod krovnog prozora opremite po želji. Kao i svaki VELUX krovni prozor, ovi modeli su takođe opremljeni sa ThermoTechnologyTM izolacionim rešenjem i dodatnom dihtung gumom za smanjenje prodora vazduha pa ovo uparivanje stvara jedinstven sistem toplotne izolacije, pružajući energetski efikasnu zaštitu od hladnoće i promaje. Drveni GLL i drvo-poliuretanski GLU krovni prozori su takođe dostupni u 3 nove veličine (55x98 cm, 66x140 cm i 78x160 cm).

GXL

Pametan dizajn znači da dom nije savršen samo kada graditelji rukuju ključevima budućih stanara, već ga je lako i bezbedno održavati. Da biste to učinili, pristup krovu je neophodan, tako da VELUX takođe predstavlja novi krovni izlazni prozor (GXL) sa energetski efikasnim troslojnim staklom veličine 66x118 cm po veoma atraktivnoj ceni. Opremljen je novom ergonomskom ručkom, istom kao kod novih GZL i GLL prozora. Ovaj krovni izlaz je napravljen od visokokvalitetnog prirodnog borovog drveta i omogućava pristup krovu radi održavanja kao i iz bezbednosnih razloga

Installer

Obavljanje kvalitetnog posla koji će izdržati test vremena je stvar ponosa svakog profesionalca, ali VELUX zna da su vam potrebni kvalitetni proizvodi da biste podržali ovaj cilj kupaca. Kompanija je posvećena da napravi korake ka održivoj, ekološki prihvatljivijoj budućnosti. Trajnost prozora omogućava arhitektama da maksimalno iskoriste materijale i energiju upotrebljene za njihovu izradu, jer neće biti potrebe za zamenom dugi niz godina. Idealna izolacija takođe pomaže da se dobiju najbolji rezultati za prozore, bilo da se od njih očekuje da održavaju prostoriju toplom zimi ili hladnom leti. Nova ponuda kompletnog sistema za ugradnju već nudi opšivke kao standard zajedno sa izolacionim proizvodima tako da kupci mogu da uživaju u svojim krovnim prozorima dugi niz godina bez prekida.

Kako bi se pojednostavio proces ugradnje, VELUX je lansirao Basic set za ugradnju: nekadašnja serija 0000 opšivki će biti zamanjena sa serijom 1000 (npr. EDW MK06 1000), koja sadrži drenažni kanal, BFX hidroizolacioni set i još neka poboljšanja na samom pakovanju. Većina pakovanja za opšivke već sada ne sadrži plastiku a do kraja 2023, VELUX planira da dostigne nulti nivo plastike u svom portfoliju opšivki. 

VELUX je dosledan u pružanju proizvoda najvišeg kvaliteta i stvaranju rešenja za različite potrebe, kao i proizvoda koji odgovaraju potrebama kupaca. Novouvedeni proizvodi sigurno će poboljšati kvalitet stanovanja i unositi dnevnu svetlost i svež vazduh u njihove domove, dugi niz godina.